Forbundet Arkitekter og Designere

Forside
Forside
RSS Nyheder RSS Job RSS Kurser Kalender Sitemap Send til en ven Udskriv
Søg
Søg

Netværk for ledige Kbh.

Opsøgende netværk for ledige   

Forbundet Arkitekter og Designeres ledige medlemmer i storkøbenhavn får nu mulighed for at blive en del af et netværk, der skaber kontakt mellem private virksomheder og ledige.

Det sker blandt andet ved at identificere mulige job i virksomhederne, hvor job ofte blive besat uden forudgående stillingsopslag.

Det er netværket getAhead.dk, som er et åbent og tværfagligt erhvervs- og karrierenetværk for aktive højtuddannede personer.

Netværket er et nonprofit erhvervsnetværk. Det er medlemmernes netværk, og det er derfor medlemmerne, der har ansvar for netværkets udvikling.

Aktiviteterne er primært bygget op omkring netværksmøder, og der lægges vægt på to ting. For det første et fagligt indlæg fra enten en ekstern foredragsholder eller fra et medlem. Dernæst selve netværksdelen, hvor medlemmerne bruger hinanden til faglig sparring, erfaringsudveksling og hjælper hinanden i både stort og småt.

Netværket står også for sociale arrangementer, som kan tage udgangspunkt i et virksomhedsbesøg og sluttes af med et besøg på en restaurant.

Tjek getAhead.dk og se hvornår der næste møde holdes.

Læs getAhead's folder


Sidst redigeret 08.09.2014

ARKITEKTEN 01 2015