Forside
Forside
RSS Nyheder RSS Job RSS Kurser Kalender Sitemap Send til en ven Udskriv
Søg
Søg

Bøger og magasiner

Bøger hos Arkitektens Forlag

Læs om de aktuelle tilbud

Landskab.jpg

Som medlem af Arkitektforbindet kan du få rabat på magasinerne Tventyfirst og Landskab. De koster henholdsvis 225 kroner og 169,50 kroner i kvartalet.


 

Få Elephant, Frame og Mark til attraktive priser gennem dit medlemskab af Arkitektforbundet.

Frame89 small.jpg

Årsabonnement:
Frame eller Mark, 6 magasiner om året: 600 kroner.
Elephant, 4 magasiner om året: 450 kroner.
Frame og Mark : 1130 kroner.
Frame/ Mark og Elephant 980 kroner.
Frame, Mark and Elephant: 1.500 kroner.

Send mail til:


Rabat hos nordens største boghandel...
.... med arkitektur og design på hylderne

Medlemmer af Arkitektforbundet kan få 12 procent rabat på bøger i Dansk Arkitektur Center, der har nordens største boghandel inden for arkitektur og design.

I Dansk Arkitektur Centers boghandel får du ikke blot adgang til billige bøger, men også professionel og personlig rådgivning af medarbejdere, der alle har en arkitektfaglig baggrund eller særlig viden inden for området.

For at kunne benytte dig af tilbuddet med rabat, skal du ringe ind til Arkitektforbundet og få en kode. Når du handler, skal du så oplyse navn og kode.

Tjek bookshop

DSC_0138 small.jpg

DSC_0122 small.jpg

DSC_0124 small.jpg

DSC_0125 small.jpg

DSC_0136 small.jpg

DSC_0138 small.jpgGratis så længe lager haves:
Bog markerer 100-året for kvinder på Kunstakademiets Arkitektskole


ff.jpg


”Female Forces of architecture” er en ny bogudgivelse, der to år efter kvindernes 100 års jubilæum på Kunstakademiets Arkitektskole 1. oktober 2008, følger op på jubilæumsfesten.

Bogen er redigeret af  arkitekterne Rikke Lequick Larsen og Tanja Jordan, som også var initiativtagerne til jubilæumsfejringen.

Female Forces tegner et portræt af kvindernes virke i faget og på akademiet gennem de seneste 100 år. Bogen har interviews af blandt andre Dorte Mandrup og Tutti Lütken, taler af Hanne Kjærholm og Beatriz Colomina samt konklusioner fra det internationale jubilæumssymposium.

Bogen er udgivet af Kunstakademiets Arkitektskole med støtte fra Dreyers Fond. Arkitektforbundet støtter med udsendelse af bogen, som er gratis for medlemmer af forbundet. Bogen kan, så længe lager haves, rekvireres via mail til eller downloades som PDF på www.karch.dk/female

Sidst redigeret 02.12.2013
ARKITEKTEN 4 2014