Forbundet Arkitekter og Designere

Forside
Forside
RSS Nyheder RSS Job RSS Kurser Kalender Sitemap Send til en ven Udskriv
Søg
Søg

Tema om designstuderende

Tæt på designstuderende


 

Medlemsbladet ARKFOKUS satte i udgave 09 2006 fokus på design og designstuderende. Læs de eksklusive interviews med designstuderende og en studievejleder ved designskolen Kolding


Line Hangaard

Line Hangaard har på modelinien valgt at udforske overfladen og rummeligheden i materialerne. Det er ikke så meget modetendenserne, der fascinerer hende – det er selve arbejdet med de forskellige materialer, der er spændende og udfordrende. Hun ønsker primært at udforske tilskæringsmetoder, derefter kommer materialeundersøgelsen.

Læs mere


Keld Kjærhus Bertelsen

Keld Kjærhus Bertelsen er netop færdig med sit afgangsprojekt, på Designskolen Kolding, omhandlende en markrobot der bl.a. mekanisk kan bekæmpe ukrudt.  Projektet er blevet til i samarbejde med forskningsprojektet ”Agrobots” - der har overskriften ”samarbejdende mennesker og robotter i fremtidens planteproduktion”

Læs mere

Studievejlederne på Designskolen Kolding

Stor vægt på kommunikation og erhvervsliv

De studerende skal kunne formidle deres kundskaber til erhvervslivet. De færdiguddannede designere har en masse at tilbyde erhvervslivet. Og det gælder også arkitektvirksomheder. Virksomhederne kan få visionære medarbejdere, der er vant til tværfaglighed.

Læs mere

Sidst redigeret 07.06.2010

ARKITEKTEN 01 2015